TR EN RU
 

 
      
global teknik
 
     

Teknik Servis Hizmetlerimiz   

 

GLOBAL A.Ş.  her biri konusunda bilgi ve tecrübe sahibi, yaratıcı, yenilikçi, girişimci teknik personelimiz ile, ISO 9001 kalite standartlarına uygun bir şekilde Endüstriyel, Güvenlik ve Bio-Medikal elektronik sistem ve cihazların, cihazları oluşturan baskılı devre kartlarının bakım ve onarımı hizmetini vermektedir.

 

Bugüne kadar oluşturmuş olduğu güvenden yola çıkarak, müşterilerini her zaman iş ortağı görme prensibiyle hareket eden firmamız, sizlere en kaliteli hizmeti, en hızlı ve en uygun maliyet ile sunma ilkesiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Müşterilerimizin arızalı elektronik sistem ve cihazları için arıza belirleme, bakım ve onarım konusunda yurtdışına bağımlılıklarını ortadan kaldırarak; devre şemasına ihtiyaç duymadan ve enerji vermeden, profesyonel olarak arızanın tespiti, giderilmesi, elektronik malzemenin temini ve ürünün en kısa sürede ekonomik bir şekilde geri kazanılması hedeflenmiştir.

 

Müşteri odaklılık prensibi çerçevesinde hareket eden firmamız eğitimli ve deneyimli teknik kadrosu ile ; Endüstriyel, Bio-Medikal, Telekomünikasyon ve Askeri alanlardaki her çeşit elektronik sistem/cihaz/kart’ın, yerinde veya teknik laboratuarlarımızda bakım onarım hizmetlerini vermektedir.

 

Uzman Satış Ekibiyle; İhtiyaçlarınızı yerinde ve tam olarak tespit etmekte ve en doğru çözümleri en ekonomik maliyetlerle sunmaktadır. Elektronik ölçüm ve test cihazları, anti statik laboratuar ekipman ve aletleri, üretim sistemleri elektronik malzeme tedariği konuları bu alandaki çalışmaların başında yer almaktadır. 

 

Ar-ge Bölümünde ise; Müşteri ihtiyacına yönelik tasarımlar yapmakta, mevcut sistemlerin yenilenmesi ve modernize edilmesi çalışmalarını yürütmektedir.Deneyimli teknik ekipler tarafından gerekli görülen modifikasyonlar tespit edilmekte ve mevcut sistemler en uygun çözümlerle en son teknolojiye kavuşturulmaktadır.


Satış sonrası kesintisiz teknik servis hizmetlerine çok önem veren,müşteri memnuniyetini her zaman ön planda  tutan firmamız ,teknik servis hizmetleri için ekonomik paket teklifler oluşturmaktadır.

Amacımız verdiğimiz bu hizmetlerde maksimum müşteri memnuniyeti ve devamlılıktır. Aynı zamanda satışını yaptığımız her bir cihazın garanti kapsamı içinde ve sonrasında arızalanması halinde eğitimli teknik destek ekibimiz ile yanınızdayız.
 

 

HİZMET VERİLEN ALANLARDAN BAZILARI

 

·          TEKSTİL –DOKUMA VE İPLİK FABRİKALARI

·          BIO MEDİKAL SİSTEMLER

·          HABERLEŞME SİSTEMLERİ                                                          

·          RAFİNERİLER

·          TERMİK SANTRALLER VE BARAJLAR

·          ÇİMENTO FABRİKALARI

·          TAŞKÖMÜRÜ İŞLETMELERİ

·          OTOMOTİV

·          BEYAZ EŞYA ÜRETİCİLERİ

·          OTEL OTOMASYON VE EĞLENCE SİSTEMLERİ

·          BANKA MODEMLERİ

·          KARAYOLLARI

·          ARITMA TESİSLERİ

·          CAM FABRİKALARI

·          MATBAA VE BASKI MAKİNALARI (GAZETE, DERGİ vs.)

·          GÜVENLİK SİSTEMLERİ

·          METEOROLOJİ

·          HAVA MEYDANLARI

·          METRO VE RAYLI SİSTEMLERİ

·          X-RAY SİSTEMLERİ

·          GIDA FABRİKALARI

 

   

global teknik
  
    Ürün & Hizmetler

 

HAVACILIK

 

SAVUNMA SANAYİ

 

OTOMASYON, AR-GE VE SİSTEM ÜRETİMİ

 

TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ

 

DİĞER HİZMETLERİMİZ
  
  TEKNK SERVS HZMETLER Kategorisine Ait Diğer Başlıklar
  
 
  •  Teknik Servis Hizmetlerimiz
       
       Bir Üst Menüye Dönmek İçin Tıklayınız !
      

    Ana Sayfa | Kurumsal Ar-Ge | Kalite Yönetimi | İletişim

    Kurallar Ve Koşullar | Gizlilik Ve Güvenlik Politikası